Brudslöjan

Brudslöjan ligger nordväst om Sorsele där Sandbäcken rinner ut över en klippa på sin väg ner mot Vindelsälven.

Källa: https://kungtriton.blogg.se/2017/january/brudslojan.html

Källa: http://uinnorth.se/fritid/smultronstallen/sorsele-kommun/brudslojan/

Karta till Brudslöjan

Visa positionen i Google Maps
Visa positionen på Hitta.se

Äventyr i närheten

Råvojaurekojan

Råvojaurekojan är en övernattningsstuga som ligger i Vindelfjällens naturreservat. Vindelfjällens naturreservat är Sveriges största naturreservat och ett av de största skyddade områdena i hela Europa. Området är känt för sin särpräglade fjällnatur och dess betydelse för friluftsliv.

Giertsbäckskojan

Giertsbäckskojan är en övernattningsstuga som ligger i Vindelfjällens naturreservat. Vindelfjällens naturreservat är Sveriges största naturreservat och ett av de största skyddade områdena i hela Europa. Området är känt för sin särpräglade fjällnatur och dess betydelse för friluftsliv.

Björnkojan

Björnkojan är en övernattningsstuga som ligger i Vindelfjällens naturreservat. Kojan är olåst och övernattning i kojan är gratis. Det finns plats för 6-8 personer och det är enkelt boende med sovplatser, kamin, bord och stolar. Ta med all utrustning. Det går inte att boka kojan eller sovplatserna. Erbjud nya gäster sovplats om du redan sovit en natt.

Vapskojan

Vapskojan är en övernattningsstuga som ligger i Vindelfjällens naturreservat. Kojan är olåst och övernattning i kojan är gratis. Det finns plats för 6-8 personer och det är enkelt boende med sovplatser. Inga stigar eller leder finns så du måste orientera dig till kojan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.