Hamneröststugorna

Hamneröststugorna är två övernattningsstugor som ligger på Hamnerö. Hamnerö är en ö i Södra Väderöarnas arkipelag som är känt för sina unika fiskarstugor. Här finns möjlighet att uppleva friluftsliv och njuta av den vackra naturen.

Källa: https://www.xn--hamner-1xa.se/

Denna plats beskriver en vildmarksstuga. Den gyllene regeln när det kommer till vildmarksstugor är att när du lämnar stugan så lämna den i bättre skick än du fann den.

Karta till Hamneröststugorna

Visa positionen i Google Maps
Visa positionen på Hitta.se

Äventyr i närheten

Lyngöklättens grotta

Lyngöklättens grotta ligger på ön Lyngöklätten väster om Fjällbacka. Grottan är en mindre tunnelgrotta som är tre meter djup.

Smugglargrottan

Smugglargrottan ligger på västkusten väster om Hamburgsund. Ingången till grottan är ungefär en meter bred och knappt en meter hög. Golvytan är ungefär fyra gånger tre meter och består av grusig sand och taket är valvformigt.

Tjuvkyrkan

Tjuvkyrkan är en grotta på norra delen av Hamburgö. Grottan är en sju meter lång sprickgrotta.

Dyvelsgrottan

Dyvelsgrottan ligger Hamburgö. Grottan är en svårfunnen och svårforcerad med en total längd på 16 meter. En sprickravin leder fram till en mindre grotta, efter denna klättar man vidare upp på en avsats där den egentliga grottan finns.

Grottan vid Korsö kyrka

Grottan vid Korsö kyrka ligger på Korsö i Hjärtearkipelagens naturreservat sydväst om Fjällbacka. Grottan är en 8 meter lång blockgrotta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.