Information

På denna sida tipsar jag om spännande platser i Sverige att besöka. De flesta av platserna på denna sida ligger öppna och helt övergiva i skog och mark. Här finns inga platser som kräver intrång eller på annat sätt är olagliga eller förbjudna besöka. Nästan alla platserna är kostnadsfria att besöka, men det finns några undantag.

Roten till Äventyrligare finns många år bakåt i tiden då jag för eget behov började göra kartor för att hålla reda på platser som jag ville besöka. När sedan Coronaåret 2020 kom och den planen på husbilssemester i Italien snabbat lades ner till förmån för Sverigesemester, insåg jag att jag behövde förbättra mitt system.

Jag behövde något bättre och när jag ändå skulle bygga något bättre, väcktes tanken på att det kanske även var andra som var intresserade. Här föddes idén till Äventyrligare. Jag bygger dock fortfarande sidan främst för min egen skull, därav urvalet till de platser som finns med.

Tjänsten byggdes lite snabbt i sin första version på lite drygt en vecka därefter så har jag fyllt på med fler och fler platser.

Privacy Policy

/ Johan

Är det något du undrar?