Klubbänget

Klubbänget är en övernattningsstuga som ligger längs Indalsälvens kanotled. Indalsälvens kanotled är en 53 km lång paddlingsled som sträcker sig från länsgränsen ner till Liden. På Indalsälvens kanotled finns det rastplatser och platser för inläggning och ilandstigning med eldstäder, ved, övernattningsstugor och tältplatser.

Källa: https://sundsvall.se/download/18.64d91c2217f9be278eb30bb/1647600046536/Kanotled2.pdf

Denna plats beskriver en vildmarksstuga. Den gyllene regeln när det kommer till vildmarksstugor är att när du lämnar stugan så lämna den i bättre skick än du fann den.

Karta till Klubbänget

Visa positionen i Google Maps
Visa positionen på Hitta.se

Äventyr i närheten

Järkvissle

Järkvissle är en övernattningsstuga som ligger längs Indalsälvens kanotled. Indalsälvens kanotled är en paddlingsbar älv under hela barmarksperioden och är lämplig för såväl kanadensare som kajak. Endagsturer kan rekommenderas mellan Järkvissle och Liden, medan en längre tvådagars tur kan tas utmed hela leden.

Hattbergsstugan

Hattbergsstugan är en övernattningsstuga som ligger i Hattberget. Hattberget är en av de 400 topparna i Sundsvall som erbjuder fantastiska möjligheter för friluftsliv. Upp till Hattberget leder en fin stig som är mödosam med 230 höjdmeter som ska avverkas men utsikten är härlig och den fina stugan är väl värd ett besök. Stugan innehåller en kamin, bord och stolar samt möjligheter till övernattning för en handfull besökare.

Sandriset

Sandriset är en övernattningsstuga som ligger vid Indalsälvens kanotled. Indalsälvens kanotled är en paddlingsled som sträcker sig från länsgränsen ner till Liden. Leden är 53 km lång och är en av de naturskönaste i Jämtlands län.

Boda såg

Boda såg är en övernattningsstuga belägen i Indalsälvens kanotled. Indalsälvens kanotled är en 53 km lång kanotled som sträcker sig från länsgränsen ner till Liden. Kanotleden erbjuder skön paddling i den spektakulära älvdalen med möjligheter till både dags- och flerdagarsturer. På Indalsälvens kanotled finns det rastplatser och platser för inläggning och ilandstigning med eldstäder, ved, övernattningsstugor och tältplatser.

Liden

Liden är en övernattningsstuga som ligger längs Indalsälvens kanotled. Indalsälvens kanotled ligger i en av Sveriges vackraste dalar och erbjuder en majestätisk natur med fantastisk utsikt, utsträckta vildmarksområden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.