Norro är en övernattningsstuga belägen i Finnskogsleden. Finnskogsleden är en 240 km lång vandringsled från Morokulien i söder til norska Trysil i norr. Leden korsar riksgränsen vid ett flertal tillfällen. Leden går genom de ensliga skogarna i gränsområdet förbi träsk, sjöar och floder. Landskapet är ganska kuperat och varierat. Finnskogsleden är lämplig för erfarna vandrare som redan har fått erfarenhet av flerdagars vandringsturer.
Källa: https://mapcarta.com/N7125225420
Denna plats beskriver en vildmarksstuga. Den gyllene regeln när det kommer till vildmarksstugor är att när du lämnar stugan så lämna den i bättre skick än du fann den.
Karta till Norro
Visa positionen i Google Maps
Visa positionen på Hitta.se
Äventyr i närheten
Nolbyholen
Nolbyholen är en övernattningsstuga som ligger i Finnskogsleden i Värmland. Finnskogsleden är en vandringsled på cirka 240 km som går genom gränsskogens natur och kultur mellan Morokulien på gränsen mellan Eidskog och Eda i söder och Søre Osen i Trysil i norr. Leden korsar riksgränsen vid ett flertal tillfällen.
Skråckarberget
Skråckarberget är en övernattningsstuga som ligger i Finnskogsleden i Värmland. Finnskogsleden är en vandringsled som går mellan Morokulien på gränsen mellan Eidskog och Eda i söder och Søre Osen i Trysil i norr. Leden är cirka 240 km lång och går genom Finnskogen både på norsk och svensk sida av gränsen.
Herresokojan
Herresokojan är en övernattningsstuga som ligger i Finnskogsleden i Värmland. Finnskogsleden är en vandringsled som går mellan Morokulien på gränsen mellan Eidskog och Eda i söder och Søre Osen i Trysil i norr. Leden är cirka 240 km lång och går genom Finnskogen både på norsk och svensk sida av gränsen.
Björnholtkojan
Björnholtkojan är en övernattningsstuga som ligger längs Finnskogsleden i Värmland. Finnskogsleden är en 240 km lång vandringsled som går genom skogsfinnarnas gamla stigar genom skogarna, längs vattnen över topparna och förbi finntorpen. Leden korsar riksgränsen vid ett flertal tillfällen.
Digerfallet
Digerfallet ligger i övre Klarälven vid Tåsans gamla kraftstation. Tåsans vattenflöde är numera reglerat med av Tåsjödammen och vattnet går i tunnlar till Tåsans kraftstation i Sysslebäck, men trots detta är Digerfallet ett imponerande vattenfall. Tåsen vad tidigare en viktigt flottningsled för timmer. https://www.instagram.com/p/B99k3tYlpu8/?utm_source=ig_web_copy_link