Överlögdakojan

Överlögdakojan är en övernattningsstuga som ligger utmed Tempelleden längs Lögdeälven. Tempelleden är en mycket vacker vandringsled efter Lögdeälven som sträcker sig genom Bjurholms och Nordmalings kommuner upp till Fredrika¹ Längs leden kan du uppleva friluftsliv och njuta av naturen.

Källa: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1P4ZkKtfkyXfD2Lx5g9XnWFWov98&ll=64.08214036515518%2C18.7327001669432&z=16

Källa: https://ettfriluftsliv.se/logdealvsleden/

Denna plats beskriver en vildmarksstuga. Den gyllene regeln när det kommer till vildmarksstugor är att när du lämnar stugan så lämna den i bättre skick än du fann den.

Karta till Överlögdakojan

Visa positionen i Google Maps
Visa positionen på Hitta.se

Äventyr i närheten

Nedre Älgforsen

Nedre Älgforsen är en övernattningsstuga som ligger utmed Tempelleden längs Lögdeälven. Tempelleden är en mycket vacker vandringsled efter Lögdeälven som sträcker sig genom Bjurholms och Nordmalings kommuner upp till Fredrika. Längs leden kan du uppleva friluftsliv och njuta av naturen.

Fällfors

Fällfors är ett vattenfall som ligger i Lödgeälven väster om Umeå.

Långforskojan

Långforskojan är en övernattningsstuga som ligger vid Tempelleden utmed Lögdeälven. Tempelleden är en mycket vacker vandringsled efter Lögdeälven som sträcker sig genom Bjurholms och Nordmalings kommuner upp till Fredrika. Längs leden kan man uppleva friluftsliv och njuta av naturen.

Långforskojorna

Långforskojorna är en övernattningsstuga som ligger längs Tempelleden vid Lögdeälven. Tempelleden är en mycket vacker vandringsled efter Lögdeälven som sträcker sig genom Bjurholms och Nordmalings kommuner upp till Fredrika. Längs leden kan man uppleva friluftsliv och njuta av naturen.

Högåker

Högåker är en övernattningsstuga som ligger vid Tempelleden längs Lögdeälven. Lögdeälvsleden är en mycket vacker vandringsled efter Lögdeälven som sträcker sig genom Bjurholms och Nordmalings kommuner upp till Fredrik². Längs leden kan du uppleva en fantastisk natur och det finns många möjligheter till friluftsliv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.