Skravelbäckens Vattenfall

Skravelbäckens vattenfall ligger i Skuleskogens nationalpark söder om Örnsköldsvik. Vattenfallet passeras av leden från den norra entrén till Slåttdalsskrevan.

Skravelbäckens Vattenfall

Källa: Eget besök på platsen.

Karta till Skravelbäckens Vattenfall

Visa positionen i Google Maps
Visa positionen på Hitta.se

Äventyr i närheten

Tärnättgrottan

Tärnättgrottan ligger på Höga Kusten i Skuleskogens nationalpark. Grottan är ganska stor och rymlig, 20 meter lång och 16 meter bred. Följer man branten 50 meter längre bort så hittar man Lilla Tärnättgrottan och ovanför och bortanför denna finns ytterligare två mindre grottor.

Tärnättsundet

Tärnättsundet är en stuga där det går att övernatta och den ligger i Skuleskogens nationalpark. Skuleskogens nationalpark erbjuder dig hisnande berg och dalar. Dessutom en spännande historia med världsrekord i landhöjning och gammelskog med ovanliga arter.

Tärnättvattnet

Tärnättvattnet är en stuga där det går att övernatta och den ligger i Skuleskogens nationalpark. Skuleskogens nationalpark är ett monumentalt område. Här förenas höga berg, gammal skog och havskust till ett landskap som saknar motstycke i svensk natur.

Tärnättholmarna

Tärnättholmarna är en stuga där det går att övernatta och den ligger i Skuleskogens nationalpark. Skuleskogens nationalpark ligger strax utanför samhället Docksta cirka 40 km söder om Örnsköldsvik.

Yttre Tärnättholmen

Yttre Tärnättholmen är en stuga där det går att övernatta och den ligger i Skuleskogens nationalpark. Skuleskogens nationalpark är ett monumentalt område där höga berg, gammal skog och havskust förenas till ett landskap som saknar motstycke i svensk natur.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.