Storforskojan

Storforskojan är en övernattningsstuga som ligger längs Tempelleden vid Lögdeälven. Tempelleden är en mycket vacker vandringsled efter Lögdeälven som sträcker sig genom Bjurholms och Nordmalings kommuner upp till Fredrika. Längs leden finns det flera rastplatser och övernattningsstugor för den som vill uppleva friluftsliv.

Källa: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1P4ZkKtfkyXfD2Lx5g9XnWFWov98&ll=64.08214036515518%2C18.7327001669432&z=13

Källa: https://ettfriluftsliv.se/logdealvsleden/

Denna plats beskriver en vildmarksstuga. Den gyllene regeln när det kommer till vildmarksstugor är att när du lämnar stugan så lämna den i bättre skick än du fann den.

Karta till Storforskojan

Visa positionen i Google Maps
Visa positionen på Hitta.se

Äventyr i närheten

Långforskojorna

Långforskojorna är en övernattningsstuga som ligger längs Tempelleden vid Lögdeälven. Tempelleden är en mycket vacker vandringsled efter Lögdeälven som sträcker sig genom Bjurholms och Nordmalings kommuner upp till Fredrika. Längs leden kan man uppleva friluftsliv och njuta av naturen.

Långforskojan

Långforskojan är en övernattningsstuga som ligger vid Tempelleden utmed Lögdeälven. Tempelleden är en mycket vacker vandringsled efter Lögdeälven som sträcker sig genom Bjurholms och Nordmalings kommuner upp till Fredrika. Längs leden kan man uppleva friluftsliv och njuta av naturen.

Tjuvnäverholmen

Tjuvnäverholmen är en övernattningsstuga som ligger vid Tempelleden längs Lögdeälven. Tempelleden är en mycket vacker vandringsled efter Lögdeälven som sträcker sig genom Bjurholms och Nordmalings kommuner upp till Fredrika. Längs leden finns det flera rastplatser och övernattningsstugor för den som vill uppleva friluftsliv.

Långviskaforskojan

Långviskaforskojan är en stuga där det går att övernatta och den ligger i Tempelleden längs Lögdeälven. Leden är en 113 km lång vandringsled som sträcker sig genom Bjurholms och Nordmalings kommuner upp till Fredrika i Åsele kommun.

Fällfors

Fällfors är ett vattenfall som ligger i Lödgeälven väster om Umeå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.