Tjärnbergsgrottan

Källa: https://www.geocaching.com/geocache/GC1GKCM

Det finns risker med att besöka en grotta, du gör besöket på egen risk. Om du är osäker på säkerheten avstå!

Karta till Tjärnbergsgrottan

Visa positionen i Google Maps
Visa positionen på Hitta.se

Äventyr i närheten

Klabbergsgrottan

Klabbergsgrottan är en nischgrotta som ligger väster om Umeå. Grottan är ungefär sex meter djup.

Anna-Lotta kammaren

Anna-Lotta kammaren ligger vid Bjäkneböl sydväst om Umeå. När du klättrat ned till grottan leder en nästan fyrkantig grottport in till en rymlig kammare med helt plant golv, men det är ganska lågt i tak. I salens andra ände kryper du in under ett stort blockras med ytterligare relativt stora men låga grottsalar.

Långbergskullarna, Södra grottan

Långbergskullarna är ett naturreservat som ligger sydväst om Umeå, där det finns två grottor, detta är den södra av de två. Grottan består av en ungefär 40 meter lång grottspricka, längst in i sprickan finns grotta som man kommer åt genom att krypa under ett stort block.

Långbergskullarna, Norra grottan

Långbergskullarna är ett naturreservat som ligger sydväst om Umeå, där det finns två grottor, detta är den norra av de två.

Jättstugan

Grotta i Röbäck, Umeå. Grottan har formen av ett större rum som är 11 m brett, 9 m långt och 3 m högt. Gå gärna också upp i tornet och njut av utsikten över stan. Eldstäder finns i området men ta med egen ved om du tänker göra upp en eld. Källa: https://www.geocaching.com/geocache/GCKV3T Källa:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.