Undromshöjdens brandtorn

Källa: https://www.geocaching.com/geocache/GC3BYDJ_brandtornet-pa-undromshojden?guid=7f5da0bd-2a20-4009-b5a3-a3544faef3e9

Karta till Undromshöjdens brandtorn

Visa positionen i Google Maps
Visa positionen på Hitta.se

Äventyr i närheten

Mjälabodarna

Mjälabodarna är en övernattningsstuga som ligger i Nätra fjällskog. Nätra fjällskog är ett friluftsområde som binder samman ett tiotal fäbodvallar i Höga Kusten. Det finns 8 raststugor och ett skidspår på ca 30 kilometer i området. Västanåhöjden är den högst belägna toppen i Nätra fjällskog med 430 m.ö.h. och det är tillåtet att vistas i fäbodstugorna för en fikapaus eller övernattning.

Näsbodarna

Näsbodarna är en övernattningsstuga som ligger i Nätra fjällskog och fungerar som raststuga för besökare i området. Nätra fjällskog är ett spårsystem som binder samman ett 10-tal fäbodvallar i Höga Kusten. Området har ledförbindelse med Vibyggerå friluftsområde i Docksta, Kramfors kommun.

Västerselsbodarna

Västerselsbodarna är en övernattningsstuga som ligger i Nätra fjällskog. Nätra fjällskog är ett omtyckt friluftsområde med ett nätverk av vandringsleder och spår för längdskidåkning på ca 30 km. Det finns 8 stycken raststugor i området och vid startplatserna finns parkering, öppna stugor och informationstavlor. Västanåhöjden är den högst belägna toppen i Nätra fjällskog med 430 m.ö.h.

Västanåbodarna

Västanåbodarna är en övernattningsstuga som ligger i Nätra fjällskog. Nätra fjällskog är ett spårsystem som binder samman ett 10-tal fäbodvallar i Höga Kusten. Det är tillåtet att vistas i fäbodstugorna för en fikapaus eller övernattning. Västanåhöjden är den högst belägna toppen i Nätra fjällskog med 430 m.ö.h. och härifrån har du milsvid utsikt över havsvikarna i öster och in mot det kulliga berglandskapet i väster.

Bjästabodarna

Bjästabodarna är en övernattningsstuga som ligger i Nätra fjällskog. Nätra fjällskog är ett spårsystem som binder samman ett 10-tal fäbodvallar i Höga Kusten. Det är tillåtet att vistas i fäbodstugorna för en fikapaus eller övernattning. Västanåhöjden är den högst belägna toppen i Nätra fjällskog med 430 m.ö.h.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.